Entertainment

Brian Brobbey vervult grootste wens van 12-jarige Sem in hartverwarmende video

foto: ESPN
  1. Newschevron right
  2. Brian Brobbey vervult grootste wens van 12-jarige Sem in hartverwarmende video

Als Brian Brobbey een interview geeft of in een video verschijnt, is de kans groot dat het viral gaat. De populaire Ajax-spits weet vaak de harten van velen te veroveren en zo ook in een video die onlangs op ESPN verscheen. Daarin vervult Brobbey de grootste wens van Ajax-fan Sem, een twaalfjarige jongen die pas is geopereerd aan een kwaadaardige tumor in zijn hoofd.

Verschrikkelijk jaar

Esther, de oma van Sem, schrijft in een brief aan Brobbey dat ze niets liever wil dan haar kleinzoon in het zonnetje te zetten. "We hebben een verschrikkelijk jaar achter de rug", aldus de oma, bij wie Sem in huis woont. Vanwege een kwaadaardige tumor moest de 12-jarige jongen met spoed geopereerd worden en verschillende behandelingen ondergaan. "Het was kantje boord." Inmiddels gaat het wat beter en wil Esther de kleine Ajax-fan een onvergetelijke dag bezorgen. Ze vertelt in de brief dat Brobbey de grote held van Sem is: "Hij is zelfs bezig met een rap over jou te schrijven." De mooie brief raakt Brobbey, zo is te zien in de video van ESPN. De Ajax-spits werkt dan ook graag mee om Sems grote droom uit te laten komen.

Grootste wens

Op de grote dag wordt Sem flink in de watten gelegd. Zo wordt de nietsvermoedende jongen eerst thuis opgehaald door niemand minder dan Mister Ajax Sjaak Swart om vervolgens naar de training van Ajax te gaan. Daar ontmoet hij verschillende spelers, waaronder uiteraard zijn grote held Brian Brobbey die hem ook nog eens uitnodigt om samen met hem het veld op te lopen bij de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie